jackson-david-WUydTfaP3t4-unsplash.jpg

Een cadeautje voor jou

274192466_164476912583728_6920973463180458643_n.jpg
KAP
KAP sessie bij Ellen

KAP or Kundalini Activation Process is a direct transmission of energy that activates the kundalini. 

Meer info vind je hier of hier.  


Met je You are golden-bon kan je gratis deelnemen aan een groepssessie KAP by Ellen. 

Zonder bon een sessie booken? Geef op voorhand door dat je via Linske bij Ellen terecht kwam, dan krijg je 10€ korting op je eerste KAP sessie. 


 

header-logos-circle-only-bigv2.png
Massage
Harmoniserende massage

Een zachte totaalbeleving met een massagetechniek waarbij lichaam en geest weer in verbinding gaan met elkaar. 

Meer info vind je hier

Met je You are golden-bon kan je een harmoniserende massage van 60 minuten plannen. Je kan de bon ook gebruiken voor een zwangerschapsmassage. 

 

https___cdn.evbuc.com_images_57249042_75
Coming soon
Coming soon

Heb nog even geduld, er zijn meer zachte handen onderweg :-)
 

PRAKTISCH

We gaan samen 9 maanden intens aan de slag. Daar horen ontspannende wandelingen bij en gesprekken die je zuurstof en helderheid geven. Maar tijdens je proces naar groei en een leven dat helemaal bij jou en jouw ritme past, hoort ook liefdevolle soignering. Laat je onderdompelen en omringen door een groep heerlijke vrouwen die de komende tijd samen met mij goed voor jou gaan zorgen. Want ik geloof dat jij en je lichaam onderweg dat beetje extra soignering goed kunnen gebruiken. Daarom doe ik je met heel veel plezier een sessie lichaamswerk cadeau . Zodat je kan proeven van de wijsheid, kracht en zachte handen van mijn favoriete lichaamswerkers en ervaren wat ze voor je kunnen doen tijdens jouw proces.

 

Je bon is goed voor 1 sessie bij een van de bovenstaande dames. Je geeft per mail aan mij door waar je graag naartoe wil en dan bezorg ik jou een bon om gratis te gaan genieten. Jij regelt daarna zelf je afspraak en geeft je bon af ter plaatse. 

Wil je bij meerdere mensen een afspraak maken, dan kan dat natuurlijk ook. Het is je heel erg gegund. Je bon kan je maar 1 keer gebruiken, maar vaak krijg je wel een leuke korting als je vermeld dat je via mij bij een van m'n favorieten terecht bent gekomen.