top of page
brooke-lark-YSA1IRkGAsg-unsplash.jpg

Aan de slag met essentiële olie

download (1).jpeg
Introductie
Intro Essentiële olie

Essentiële olie, say what?! Ik begin bij het begin en vertel je nadien alles over hoe je essentiële olie kan gebruiken tijdens het poetsen, koken, als EHBO, om kleine spruitjes (en onszelf) te laten slapen enz enz. Luizen op afstand houden? Je humeur pimpen? Griepjes?Verkoudheden? All covered, nature has your back!

Al ruikend en testend leer je de basics waarmee je thuis meteen aan de slag kan en je gaat naar huis met een gratis flesje appelsienolie.  

sarah-gualtieri-P2bOowpvo18-unsplash.jpg
Workshop
Time to relax 

Tijd om voor jezelf te zorgen.  We bekijken wat jouw lichaam nodig heeft om tot rust te komen en hoe je zonder moeite voor jezelf kan zorgen met voeding, beweging en natuurlijk essentiële olie. We maken er ontspannend badzout mee en een vrouwelijke bodylotion om thuis van te genieten.

We sluiten af met een zalig ontspannende sessie Yoga Nidra zodat je helemaal zen terug naar huis keert.

chelsea-shapouri-r40EYKVyutI-unsplash.jp
Workshop
Maak je eigen parfum

Fris, zwoel of kruidig? Jij kiest. Helemaal puur natuur op basis van essentiële olie. Ik leg je uit hoe je een parfum opbouwt en jij gaat daarna zelf aan de slag. Je gaat naar huis met je eigengemaakt persoonlijk geurtje.

charlein-gracia--Ux5mdMJNEA-unsplash.jpg
Masterclass
Kids

In deze masterclass hebben we het over jouw kinderen.

Hoe gebruik je essentiële olie bij mini's?

Hoe laat je ze heerlijk doorslapen?

Welke olie houdt ziektekiemen op afstand?

En wat helpt bij valpartijen/vermoeidheid/concentratiemoeilijkheden/humeurigheid/... ?

Ik beantwoord al je vragen en we maken samen een heerlijk ruikende spray die luizen op afstand houdt.  

https___cdn.evbuc.com_images_52277754_75
Masterclass
Emoties in balans

Na een drukke werkdag lijk je wel te ontploffen in een lichaam vol stress. Ook bij je kinderen voel je weleens verdriet, woede, angst, drukte en onzekerheid. Essentiële olie heeft de kracht om jullie fysiek en emotioneel terug in balans te brengen.  In deze masterclass leg ik je uit hoe je de olie inzet bij jezelf en je kids om emoties te verlichten, te versterken en te ondersteunen. Je leert welke soort olie welk effect heeft en samen zoeken we naar een olie die helemaal past bij jouw gemoed.

https___cdn.evbuc.com_images_57249042_75
Workshop
Skin love

Essentiële olie die je huid laat stralen, daar gaan we in deze workshop mee aan de slag  

We maken samen weelderige lotion bars of een luxueus oogserum om mee naar huis te nemen. 
 

PRAKTISCH

VOOR WIE?

Ben je nieuwsgierig naar de kracht van essentiële olie  maar je weet nog niet helemaal precies wat je er allemaal mee kan doen?

EN

Heb je zin om een paar vriendinnen uit te nodigen voor een paar uurtjes proeven, ruiken en proberen?
Een avondje gezellig ontspannen, vrouwen onder elkaar...?

Dan zijn deze Introducties, Workshops & Masterclasses echt iets voor jou!

WAT KAN JE KIEZEN?

  • Introductie: We beginnen bij de basics (voor beginners)

  • Masterclasses: we gaan dieper in op een thema (voor beginners en voor wie al een intro volgde)

  • Workshop: we gaan met onze handen aan de slag (voor iedereen)

WAAR?

De Introducties/Workshops/Masterclasses kunnen doorgaan bij ons op de boot (centrum van Antwerpen), in Berchem of bij jou thuis. Zoals het jou uitkomt. 

HOEVEEL KOST HET?

Je betaalt 27 euro per persoon voor een introductie of masterclass. Voor een workshop betaal je 57 euro. Vanaf 6 deelnemers kan de workshop doorgaan.  Betalen doe je op voorhand. 

 

Je kan alle essentiële olie die we gebruiken ook via ons bestellen. Beslist iemand ter plaatse om een startpakket met essentiële olie aan te kopen, dan valt de kost voor de introductie of workshop voor die persoon weg.

WIE BEN IK?

Ik ben Linske Brood en als Trainer-Coach begeleid ik (altijd buiten in de natuur) heel veel warme, enthousiaste vrouwen die hun welzijn structureel willen verbeteren. Essentiële olie beschouw ik daarbij als een eenvoudige hulpmiddel om dag in dag uit de gezondheid van jezelf en je gezin op een natuurlijke manier een boost te geven. Met heel veel liefde ondersteun ik mensen daarom niet alleen met coaching en training, maar ook bij het gebruik van essentiële olie in hun huishouden. Of je nu iets wil doen aan vermoeidheid/je spijsvertering/slaap/goed humeur/... Essentiële olie has your back. Dat is heerlijk in een tijd waar er altijd veel te doen is en er weinig tijd overblijft om goed voor jezelf te zorgen. 

Kom je graag te weten waarom ik zo gepassioneerd ben door de essentiële olie en waar ik ze dagelijks allemaal voor gebruik? Maak dan zeker een afspraak voor een les of workshop.

Pratisch

Coming soon

Ik wil graag een Workshops/Introducties/Masterclass over essentiële olie inplannen

Mijn voorkeur(en):

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

bottom of page