top of page

SHOWNOTES

Links uit de aflevering:

werkband1_353fe568217a4ecd8f2727f818d653

Interview met Natasha van Nimzu

Op onze boot in het hartje van Antwerpen ging ik in gesprek met Natasha van Nimzu. Als zilversmid maakt ze de mooiste juweeltjes (die je zeker eens wil gaan bekijken) maar in de podcast hebben we het vooral over leven op je eigen ritme en hoe je erin slaagt om daar rekening mee te houden en rust in te vinden als je van nature een vat vol enthousiaste plannen bent (die je liefst allemaal meteen wil uitvoeren) en je huis vol energieke kinderen zit die ook graag wat van jouw aandacht willen.

 

Tips om jezelf niet voorbij te lopen, te genieten van tijd met je kinderen maar er ook zonder schuldgevoel over te durven klagen, herstelmomentjes, de cyclus show en seizoensvraagjes? Het zit er allemaal in! Inclusief een wel heel schoon cadeautje. 

Hoe je dat cadeautje kan winnen lees je op mijn instagram.

Voor de heerlijke juweeltjes van Natasha's hand, waar elegante eenvoud altijd hand in hand gaan met een soort no nonsense stoerheid, moet je bij Nimzu zijn. Je vindt Natasha's schoons (inclusief eerlijke verhalen) ook op haar instagram.

Het boek The Wild Power van Alexandra Pope (of in het Nederlands Claim je cyclus) over hoe we als vrouw een aangeboren cadeau hebben gekregen en hoe magisch de wilde kracht is van die cyclus. 

 

The Red school geeft lezingen en vormingen rond die waanzinnige cyclus. In Belgie is er De cyclus show waar jongeren leren hoe ze hun mannelijkheid en vrouwelijkheid kunnen gaan inzetten als kracht in plaats van last. 

Leven op het ritme van je eigen natuurlijke cyclus, in deze gratis audio vertel ik hoe je daar mee begint. 

Schuldig van Jannah Loontjens. Boek over schuldgevoelens ten opzichte van een moeder. 

De podcast over ontspannen vind je hier

Calendly, onze eerste hulp bij online afspraken. 

Mediteren met de gong van Insight Timer.

Het beste kerstcadeau bleek voor Natasha een virtual reatreat van de boedhistische monnik Ajahn Sona uit Canada. Hij heeft ook een youtube channel waar je kan luisteren naar zijn Metta Q&A's. 

Ik geef een juweeltje van Nimzu weg. Hier lees je hoe je dit schoons kan winnen (tot en met 18 mei)

bottom of page
Visitor Recordings by Visitor Analytics