top of page
810_0266_edited.jpg

Coaching in de natuur voor de ambitieuze vrouw
die haar gouden sterktes wil herontdekken én inzetten.

YOU ARE GOLDEN

Je goud is je kracht. Het zijn jouw typische accenten. Ze brengen je flow, werkplezier, uitdaging en krachtige keuzes. Ze zetten je in jouw kracht. Jij komt op de voorgrond.  

jackson-david-WUydTfaP3t4-unsplash.jpg

JE SNAKT NAAR EEN OMMEZWAAI IN JE LEVEN...

... zodat je je prachtige ambities kan waarmaken.

Het traject
‘YOU ARE GOLDEN’ is er voor jou: ondernemende vrouw, leidinggevende, moeder, collega, vriendin, dromer … Vrouw met verlangens die impact wil maken.

Het zit al in jou.

Klaar om jouw goud te ontdekken?

IMG_5050.JPG

DIT KOMT ALS GEROEPEN. 

 • Voel je aan alles in je lijf dat de flow niet (meer) goed zit? Loert een burn-out?
   

 • Wil je next level gaan als ondernemende vrouw, maar belemmeren je gedachten je groei-mindset?
   

 • Weet je niet meer wat je nodig hebt om jezelf te zijn en voor jezelf te kiezen? 
   

 • Zorg je vaak voor anderen, maar te weinig voor jezelf?
   

 • Wil je dat twijfels plaatsmaken voor vertrouwen in je skills?
   

 • Slorpen de to-do’s je helemaal op waardoor er nog weinig tijd is voor ta-da’s, voor wat er echt toe doet?     
   

 • Verlamt stress jouw daadkracht, maar wil je dat doorbreken zodat je het verschil kan maken?
   

 • Voel je helemaal niks meer of net veel te veel waardoor je geen grip hebt?          

Je bent klaar om opnieuw je eigen ding te doen … in flow.
YOU ARE GOLDEN brengt je terug in balans zodat jij gaat stralen.   

allef-vinicius-s59eRQuY7Ss-unsplash.jpg

Ik ben zelfzekerder geworden en daadkrachtiger.
Ik weet beter hoe ik moet communiceren op de werkvloer.

E.G.

GOUDWERK

Tijdens het traject ‘YOU ARE GOLDEN’ spitten we samen tot jouw goudwaarde boven komt. Al wandelend. Weg van alle prikkels. Zodat jij verbindt met je binnenste en jezelf opnieuw aanvoelt. Aftastend, maar effectief. Empatisch, maar met een plan, jouw plan. 

 

Op het wandelpad is geen tijdsdruk, wel tijd om op adem te komen. Zie je de stralen van de zon die door de bladeren schijnen en je laten voelen?

 

Je gedachten krijgen een zonnelaagje. De buitenwandelgangen zijn recht vooruit net zoals je stappen. Wat in de verte is, komt steeds dichter. Zo nieuwsgierig naar wat daar is.


Het wordt schitterend. Beloofd.

SCO_8744_edited.jpg
SCO_8965.jpg

VIND JOUW
GOUDEN STERKTES

Ik stimuleer jou in je proces van zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en zelfliefde. Je vindt je eigen antwoorden. Je maakt je eigen besluiten. Leert meer ‘nee’ zeggen, als je dat voelt. Je straalt en trekt diezelfde positiviteit aan. 

                                                                               

Je krijgt inzichten in hoe waardevol je bent en hoe je op basis van een actieplan stappen zet om de goudbaarheid van je kwaliteiten te voelen en in te zetten. Vanuit een immense kracht: helemaal jij!

Schatrijk ben je. Nu het zelf zien. 

clarisse-meyer-0Q-hX4ixr2E-unsplash.jpg
WANDEL JE GELUKKIG

De buitenlucht zorgt voor ademruimte, doet je longen vullen met zuurstof en geeft je gelukshormonen. De natuur betovert in elk seizoen. Ze leert jou in het nu zijn. Het decor van je groei. Al wandelend vind jij jouw weg, zachtjes deinend op het ritme van de seizoenen én op het ritme van je cyclus. Jouw spiegel. 

 

Net zoals de seizoenen, verander jij van binnenuit. Tijdens de zomer laat een bloemknop je in spanning wachten om de binnenkant te tonen. Onze ogen worden getrakteerd op een wow-gevoel. Zoveel schoonheid die zachtjes tevoorschijn komt. 

 

Jij ontpopt je verrassende goud. Je diepste plezier, wat jou ontzettend gelukkig maakt, wat je in je flow brengt en je de tijd doet vergeten.

Jij betovert in elk seizoen.

Het bracht rust en vooral veel zuurstof. Een gouden combinatie. Ik voel zoveel gezonde endorfines en kan niet wachten tot de volgende sessie. 

L.

Deze manier van werken, in de buitenlucht, trekt alles open.

Mara 

Aangenaam vertoeven in het bos... werkt zeer ontspannend. Ik ben helemaal tot rust gekomen.

Jari

SCO_0081_edited.jpg

IK ZIE JOU

Ik ben Linske. Mindsetcoach en cheerleader van vrouwelijke energie sinds 2017. Ik hou van warmte, verbinding en vrijheid. 


Steeds weer stelde ik mezelf de vraag: ‘Hoe is wat ik doe anders?’ Wel … Het is mijn scherp oog. Vanuit mijn expertise en intuïtie zie ik wat jij nodig hebt. Ik leg jouw goud bloot met mijn Linske-mix: betrokken, zacht, vol overgave, diepgang zoekend en tegelijk no-nonsense, resultaatgericht en concreet haalbaar.      
            
Je coach, wandelmaatje, luisterend oor, goudzoeker, ordeschepper, gelover, blootlegger, oogopener…  Deze rollen vervul ik met één ultiem doel: het beste uit jezelf halen.

Mijn missie? Samen schoons in de wereld zetten in warme verbinding met jezelf en met anderen.

Je gaf weer energie, perspectief en zeer praktische volgende stapjes waardoor het haalbaar is. Zo blij om je als coach te hebben. ​

 

Roxane.

Bijzonder hoe je zoveel tussen de lijnen leest en samen op zoek gaat waarom iets misloopt.
Ik voel me echt begrepen.


Sophie

Ik vond het moeilijk om de  juiste coach te vinden en ben blij dat ik mijn buikgevoel gevolgd heb toen ik jou tegenkwam. Er vallen heel veel puzzelstukjes op hun plaats.

N.S

annie-spratt-LtxbHVUhp90-unsplash.jpg

HET TRAJECT OMVAT

1:1 WANDELCOACHING

Tijdens dit traject wandelen we  in de Antwerpse natuur op jouw tempo belemmerende gedachten uit je hoofd. Ik navigeer je naar nieuwe inzichten en acties. Toon je de weg naar jouw kracht. Zodat je je talenten gaat inzetten voor je ambitie. De natuur is het decor van jouw groei. Alles aan jou gaat fonkelen, want je doet je gouden ding.

KIES JE PAD

raphael-renter-XLYXNFLUaUc-unsplash.jpg

START TO BLOOM

 • 4 maanden begeleiding

 • 3 individuele coaching sessies.

 • 1 inspirerende seizoenswandeling.

 • 6 maanden toegang tot de online bibliotheek. (zie FAQ)

 • Tussentijdse support (audio's, masterclasses, pick my brain,...)

   

1797€ excl. btw.

of 6 x 333€ excl. btw.

raphael-renter-XLYXNFLUaUc-unsplash_edited.jpg

GROW

 • 9 maanden begeleiding

 • 6 individuele coaching sessies.

 • 4 seizoenswandelingen.

 • 12 maanden toegang tot de online bibliotheek. (zie FAQ)

 • Tussentijdse support (audio's, masterclasses, pick my brain,...)
   


2997€ excl. btw.

of 12 x 288€ excl. btw.

HET STAPPENPLAN

HARTWERK
 

Je krijgt tools op maat zodat je rust vindt of net in beweging komt. Je leert zacht zijn voor jezelf en vindt zelfliefde.
Via verbindende communicatie leer je niet alleen je grenzen aangeven en bewaken, maar ook aangeven wat je écht wilt. Je ontdekt je vrouwelijke energie, de impact van je cyclus en de energie van de seizoenen. En ik? Ik hou je hart vast.

GOUD
ONTGINNING

Hier gebeurt het echte graafwerk met opstellingen in de natuur. Ik leg je natuur bloot, jij ontdoet je van alle blokkades die je van je goud weghouden. Je gouden kwaliteiten worden zichtbaar en voelbaar voor jou.

ACTIE
 

Je zet concrete stappen naar je ambitie. Je wordt geprikkeld om aan de slag te gaan met je nieuwe inzichten. Een nieuwe job, zelfstandige worden, je zaak doen groeien, een zalige mama zijn … wat het ook is: jij staat in je goud. Je doet dit vanuit je natuurlijke flow, zonder dat het je moeite kost. Integendeel. Je krijgt energie en straalt.

BEN JE KLAAR OM JOUW GOUD BLOOT TE LEGGEN? 

Vraag je kennismakingsgesprek aan 

 

Is dat een ja? Zalig! Ben je klaar om te groeien en in je kracht te staan? Prik hieronder een datum voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kan ik voelen of we een match zijn en ik jouw gouden sterktes naar boven kan halen.

Opgelet: Het is pas vanaf 1 januari 2025 terug mogelijk om een kennismakingsgesprek in te plannen en een coachtraject op te starten: 

Kennismaking

Ik stond in mijn leven exact waar ik wilde staan en toch genoot ik er niet van. Ik had het gevoel geleefd te worden en in geen enkele rol goed genoeg te zijn. Ik hunkerde ernaar om mezelf vast te pakken om te leven in het nu en ervan te genieten. En vooral om deze levenshouding op mijn twee dochters te kunnen afstralen. Dat zij zien dat hard werken en hard genieten perfect hand in hand kunnen gaan.

Ik vond het traject heel puur, heel eerlijk, heel haalbaar. Dat je overal zelf toe komt maakt dat je het ook blijft meedragen. Dat gevoel na het eerste gesprek voel ik nog altijd. Ik had goesting om te veranderen, om dingen aan te pakken. Ik voelde ‘dat ga ik ook kunnen’.

Het blijft niet meer bij ideeën over ‘hoe ik zou willen zijn’. Ik pak ze echt vast. Zoals die afspraak bij de osteopaat. ik denk al zolang dat ik dat zou moeten doen en nu doe ik het echt.

 

Vorige week ben ik voor het eerst gaan Afrikaans dansen en ik pak elke maand een halve dag verlof voor mezelf. Ik neem verantwoordelijkheid voor mezelf. Ik ben fier op mezelf en content met mijn leven. Dat is echt door dit traject. 

Roxane

 • IK HEB INTERESSE IN JOUW TRAJECT, HOE GAAT DAT NU IN ZIJN WERK?
  Elk traject begint met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kunnen we samen bekijken wat jij op dit moment het meeste nodig hebt en of coaching in de natuur de juiste keuze is voor jou. Ik vertel je hoe ik werk en jij kan al je vragen aan me stellen. Kies hierboven een datum die jou hiervoor goed uitkomt.
 • WAT IS JOUW ACHTERGROND/WERKWIJZE ALS COACH?
  Ik ben gecertificeerd natuurcoach. Van nature ben ik resultaatsgericht en loods ik je graag naar een praktisch plan van aanpak. Tegelijkertijd zie ik het meeste resultaat als cliënten hun gevoel volgen. Ik maak daarom vaak gebruik van creatieve werkvormen die je de kans geven om dat gevoel echt te ervaren. Heel vaak werk ik daarvoor met opstellingen in de natuur: doelopstellingen, familie-opstellingen, polariteitopstellingen, tijdlijnopstellingen, systemische opstellingen,... We gaan aan de slag met wat op dat moment leeft en nodig is. Je zal ook merken dat ik een achtergrond in communicatie heb. Als master in de communicatiewetenschappen is milde, heldere communicatie voor mij een speerpunt. Ik ben gespecialiseerd in grenzen stellen en leer je hoe je die ook duidelijk kan aangeven. Opleidingen: Master Communicatiewetenschappen Integrale Coaching bij Yourcoach (basis & pro) Coachen in de natuur bij Inverde Wandercoaching Shana Cornelis Stress & Burnoutcoach bij Karolien Roels en Joke Adins (Yourcoach) Systemisch coachen in de natuur (Jawi Bakker). Verbindende communicatie (Bla bla)
 • WAT ZIT ER IN DE BIBLIOTHEEK?
  In de bibliotheek vind je al mijn cursussen, trainingen, audio's en abonnementen terug: 1. OPLAADMOMENTJES met onder andere sessies yoga nidra, walking nidra's en ontspannende afstemoefeningen. 2. Alles over JOUW GRENZEN (inclusief de volledige DO YOU cursus). 3. JOUW NATUURLIJKE RITME met alles wat je nodig hebt om je eigen ritme en dat van je cyclus en de seizoenen te ontdekken. Onder andere de Flow & Glow basics bijbel, het zelfzorgabonnement Spark your flow en de cursus over voeding Food to flow zitten hierin. Je kan alles op je eigen tempo bekijken en herbekijken.
 • WELKE LOCATIES ZIJN MOGELIJK VOOR DE COACHING?
  De coachsessies gaan al wandelend door in de natuur. Dit zijn mijn favoriete coachplekjes in het Antwerpse. ↠ Hobokense Polder (Hoboken) ↠ Nachtegalenpark (Antwerpen) ↠ Rivierenhof (Deurne) ↠ Sint Anna Bos (Linkeroever) ↠ Oude Landen (Ekeren) Heb je een andere voorkeur? Doe me gerust een voorstel. Ik ontdek graag nieuwe stukjes natuur.
 • KAN IK LOOPBAANCHEQUES GEBRUIKEN?
  Als jouw kwestie loopbaan gerelateerd is, dan kan ik jou als officiële loopbaanbegeleider voor de VDAB begeleiden. Dit zijn de belangrijkste voorwaarden om loopbaanbegeleiding te kunnen volgen: - Je woont in Vlaanderen of Brussel - Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemers of zelfstandig. - Je hebt zeven jaar werkervaring als werknemers of zelfstandige. - Je volgende de voorbije zes jaar nog geen loopbaanbegeleiding Met loopbaancheques betaal je slechts 80 euro voor 7 uur coaching. Je kan de loopbaancheques hier aanvragen. Alle info over loopbaanbegeleiding vind je hier.
 • WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN?
  Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken we samen of coaching in de natuur voor jou de beste keuze is. Moest je na de eerste sessie in de natuur toch aanvoelen dat je het traject niet wil verder zetten, dan kan dat. Je krijgt dan je volledige investering (min de prijs van de eerste sessie) terugbetaald. Zo zorgen we ervoor dat jij je zeker en comfortabel voelt in onze samenwerking.
philipp-deus-WF7-W7pn70Q-unsplash.jpg
bottom of page