top of page
810_0266_edited.jpg

Coaching in de natuur voor de ambitieuze vrouw
die haar gouden sterktes wil herontdekken én inzetten.

YOU ARE GOLDEN

Je goud is je kracht. Het zijn jouw typische accenten. Ze brengen je flow, werkplezier, uitdaging en krachtige keuzes. Ze zetten je in jouw kracht. Jij komt op de voorgrond.  

jackson-david-WUydTfaP3t4-unsplash.jpg

JE SNAKT NAAR EEN OMMEZWAAI IN JE LEVEN...

... zodat je je prachtige ambities kan waarmaken.

Het traject
‘YOU ARE GOLDEN’ is er voor jou: ondernemende vrouw, leidinggevende, moeder, collega, vriendin, dromer … Vrouw met verlangens die impact wil maken.

Het zit al in jou.

Klaar om jouw goud te ontdekken?

IMG_5050.JPG

DIT KOMT ALS GEROEPEN. 

 • Voel je aan alles in je lijf dat de flow niet (meer) goed zit? Loert een burn-out?
   

 • Wil je next level gaan als ondernemende vrouw, maar belemmeren je gedachten je groei-mindset?
   

 • Weet je niet meer wat je nodig hebt om jezelf te zijn en voor jezelf te kiezen? 
   

 • Zorg je vaak voor anderen, maar te weinig voor jezelf?
   

 • Wil je dat twijfels plaatsmaken voor vertrouwen in je skills?
   

 • Slorpen de to-do’s je helemaal op waardoor er nog weinig tijd is voor ta-da’s, voor wat er echt toe doet?     
   

 • Verlamt stress jouw daadkracht, maar wil je dat doorbreken zodat je het verschil kan maken?
   

 • Voel je helemaal niks meer of net veel te veel waardoor je geen grip hebt?          

Je bent klaar om opnieuw je eigen ding te doen … in flow.
YOU ARE GOLDEN brengt je terug in balans zodat jij gaat stralen.   

allef-vinicius-s59eRQuY7Ss-unsplash.jpg

Jouw coaching is een ijkpunt. Je stelt vragen zonder oordeel en stelt ze ook opnieuw.
Je legt de puzzel, ziet verbanden. Ik hou van de orde en helderheid die je brengt.

Tineke

GOUDWERK

Tijdens het traject ‘YOU ARE GOLDEN’ spitten we samen tot jouw goudwaarde boven komt. Al wandelend. Weg van alle prikkels. Zodat jij verbindt met je binnenste en jezelf opnieuw aanvoelt. Aftastend, maar effectief. Empatisch, maar met een plan, jouw plan. 

 

Op het wandelpad is geen tijdsdruk, wel tijd om op adem te komen. Zie je de stralen van de zon die door de bladeren schijnen en je laten voelen?

 

Je gedachten krijgen een zonnelaagje. De buitenwandelgangen zijn recht vooruit net zoals je stappen. Wat in de verte is, komt steeds dichter. Zo nieuwsgierig naar wat daar is.


Het wordt schitterend. Beloofd.

SCO_8744_edited.jpg
SCO_8965.jpg

VIND JOUW
GOUDEN STERKTES

Ik stimuleer jou in je proces van zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en zelfliefde. Je vindt je eigen antwoorden. Je maakt je eigen besluiten. Leert meer ‘nee’ zeggen, als je dat voelt. Je straalt en trekt diezelfde positiviteit aan. 

                                                                               

Je krijgt inzichten in hoe waardevol je bent en hoe je op basis van een actieplan stappen zet om de goudbaarheid van je kwaliteiten te voelen en in te zetten. Vanuit een immense kracht: helemaal jij!

Schatrijk ben je. Nu het zelf zien. 

clarisse-meyer-0Q-hX4ixr2E-unsplash.jpg
WANDEL JE GELUKKIG

De buitenlucht zorgt voor ademruimte, doet je longen vullen met zuurstof en geeft je gelukshormonen. De natuur betovert in elk seizoen. Ze leert jou in het nu zijn. Het decor van je groei. Al wandelend vind jij jouw weg, zachtjes deinend op het ritme van de seizoenen én op het ritme van je cyclus. Jouw spiegel. 

 

Net zoals de seizoenen, verander jij van binnenuit. Tijdens de zomer laat een bloemknop je in spanning wachten om de binnenkant te tonen. Onze ogen worden getrakteerd op een wow-gevoel. Zoveel schoonheid die zachtjes tevoorschijn komt. 

 

Jij ontpopt je verrassende goud. Je diepste plezier, wat jou ontzettend gelukkig maakt, wat je in je flow brengt en je de tijd doet vergeten.

Jij betovert in elk seizoen.

Danku voor het laatste zetje dat je me gaf. Er vallen heel veel puzzelstukjes op hun plaats.

Neena

Leuk hoe je dingen in ‘the picture’ zet waardoor ze beter blijven hangen. Knap hoe je zoveel tussen de lijnen leest en samen op zoek gaat naar de reden waarom iets misloopt. Ik voelde me echt begrepen.

Sophie

Aangenaam vertoeven in het bos... werkt zeer ontspannend.

Jari

Ik ben tot rust gekomen​

?

Ik was mijn eigen droom aan het vergeten. Nu ga ik voluit voor wat ik echt belangrijk vind. ​Linske neemt tijd, stelt vragen die je doen nadenken zonder oordeel​. Ze kon mijn denken afzetten en mij laten overgaan in mijn gevoel

Birgit

Ik ben zelf zekerder geworden en daadkrachtiger. Ik weet beter hoe ik moet communiceren op de werkvloer. Linske is een warme, lieve, behulpzame vrouw die gespecialiseerd is in communicatie.
Bewegen in de natuur! Super!

EG

De laatste maanden hebben mij enorm veel verandering gebracht. Allemaal dankzij jou. Ik heb mijn opzeg gedaan op mijn huidig werk en start in oktober in een heel andere omgeving (met een bureaupoes en hond in de mooiste tuin van Vlaanderen :-)).  Ik ben jou zooo dankbaar voor alles. Je bent een topper in wat je doet, danku om mij de juiste inzichten te geven. Echt bedankt voor alles!

Silke (nog goedkeuring vragen)

Aangenaam en rustig, verhelderend en geduldig. Buiten de typische kantoorruimte spreken en wandelen in de natuur maakt echt een verschil!

EP

Aanvankelijk zag ik door het bos de bomen niet meer en zag ik alles zeer somber in. Overal zag ik enkel maar obstakels en problemen. Gaandeweg is de mist opgetrokken en heb ik een helderder beeld gekregen van waar ik naartoe wil. Niet allen heb ik een heldere kijk gekregen, maar blijkt er een heel scala aan mogelijkheden te zijn. Dat had ik nooit durven vermoeden. Linske neemt haar tijd en probeert niets overhaast te doen of te forceren. Dit is een rijpingsproces, geen "quick fix".

L. V.d.V

Linske luistert en geeft ruimte om zelf na te denken, maar haalt ook net de juiste elementen uit je verhaal om verder te kunnen.Het voelt als afspreken met een goeie vriendin, maar met de luxe om het eens ongegeneerd helemaal alleen over jezelf te hebben :-)

Anke

Empathie, openheid, vertrouwen, mensenkennis en natuur! Heel goed begeleid. Duidelijk. To the point. Eerlijk. Kritisch

Patrick

Ik kan niet wachten tot de volgende wandeling. Je bracht rust en vooral veel zuurstof. Een gouden combinatie. Ik voelde zoveel gezonde endorfines. Kunnen we vandaag al terug afspreken? ;-) L.

 

 


Geen seconde getwijfeld om een coachafspraak te maken. Je gaf weer energie, perspectief en zeer praktische volgende stapjes waardoor het haalbaar is. Blij om je als coach te hebben. Roxane.


Jouw leuke manier van aanpak en opdrachten alsook heel goed luisteren en doorzien maakte het verschil. Mij mijn gevoel leren ervaren/volgen. En buiten in het groen op tocht gaan voelde heel leuk en avontuurlijk aan.  Sindsdien ervaar ik rust en duidelijkheid en dat is heeel leuk en sterkmakend. Sarah


Deze manier van werken, in de buitenlucht, trekt alles wat breder open. Je maakte het verschil door te luisteren, begrip te tonen en door te vragen. En mij ook de ruimte te geven om daar zelf mee aan de slag te gaan. Het is een grote aanmoediging in de verdere zoektocht naar meer geluk en balans in het werk en door ook andere paden te durven bewandelen. Mara
 

Ik wilde al een tijdje coaching volgen maar vond het moeilijk om een coach te vinden. Ik ben blij dat ik mijn buikgevoel gevolgd heb toen ik jou tegenkwam. Je hebt geen vast traject maar ruimte voor wat er nu speelt en hoe dat kan worden teruggekoppeld naar de vragen die ik heb. Al wandelend vloeit het gesprek ook beter.  (N.S)

Ik stond in mijn leven exact waar ik wilde staan en toch genoot ik er niet van. Ik had het gevoel geleefd te worden en in geen enkele rol goed genoeg te zijn. Ik hunkerde ernaar om mezelf vast te pakken om te leven in het nu en ervan te genieten. En vooral om deze levenshouding op mijn twee dochters te kunnen afstralen. Dat zij zien dat hard werken en hard genieten perfect hand in hand kunnen gaan.

Ik vond het traject heel puur, heel eerlijk, heel haalbaar. Dat je overal zelf toe komt maakt dat je het ook blijft meedragen. Dat gevoel na het eerste gesprek voel ik nog altijd. Ik had goesting om te veranderen, om dingen aan te pakken. Ik voelde ‘dat ga ik ook kunnen’.

Het blijft niet meer bij ideeën over ‘hoe ik zou willen zijn’. Ik pak ze echt vast. Zoals die afspraak bij de osteopaat. ik denk al zolang dat ik dat zou moeten doen en nu doe ik het echt. Vorige week ben ik voor het eerst gaan Afrikaans dansen en ik pak elke maand een halve dag verlof voor mezelf.

Ik neem verantwoordelijkheid voor mezelf. Ik wil fier zijn op mezelf en content zijn met mijn leven. Dat is echt door dit traject. 

Roxane

Linske was heel aangenaam in de omgang. Wat ik ook vertelde, ze had geen vooroordelen en stond open voor mijn verhalen/problemen. Ze luisterde super goed en ik voelde mezelf echt heel erg op mijn gemak.

 

Loopbaanbegeleiding in de natuur vond ik ook super aangenaam en veel leuker dan dat ik een saai kamertje zou moeten "vastzitten". Het gaf mij nieuwe inzichten vanuit een totaal andere invalshoek. Het heeft me echt deugd gedaan! 

 

Ik weet nu wat ik wil, wat ik zoek in een job en ben bewuster geworden van een aantal zaken, die ik daarvoor niet helemaal begreep. Ik vond dit echt een geweldige ervaring en zou zeker nog meerdere sessies hiervan bij Linske willen volgen mocht het nodig zijn! 

Maxine

Linske, je bent zo'n lieve, begrijpende en warme persoon. Vanaf het eerste telefoontje stelde je me op m'n gemak. Je veroordeelt nooit en staat open voor iedereen. Je hebt me enorm gesteund. Ook al had ik je nog nooit ontmoet, het leek of we elkaar al kenden. Ik ben terug volledig ontspannen en voel me  goed in mijn vel. Ook mijn gezin geeft aan dat ze liever 'deze mama' hebben, dan die daarvoor.

Katja

SCO_0081_edited.jpg

IK ZIE JOU

Ik ben Linske. Mindsetcoach en cheerleader van vrouwelijke energie sinds 2017. Ik hou van warmte, verbinding en vrijheid. 


Steeds weer stelde ik mezelf de vraag: ‘Hoe is wat ik doe anders?’ Wel … Het is mijn scherp oog. Vanuit mijn expertise en intuïtie zie ik wat jij nodig hebt. Ik leg jouw goud bloot met mijn Linske-mix: betrokken, zacht, vol overgave, diepgang zoekend en tegelijk no-nonsense, resultaatgericht en concreet haalbaar.      
            
Je coach, wandelmaatje, luisterend oor, goudzoeker, ordeschepper, gelover, blootlegger, oogopener…  Deze rollen vervul ik met één ultiem doel: het beste uit jezelf halen.

Mijn missie? Samen schoons in de wereld zetten in warme verbinding met jezelf en met anderen.

IMG_8968.JPG

HET TRAJECT OMVAT

1:1 WANDELCOACHING

Tijdens dit traject wandelen we  in de Antwerpse natuur op jouw tempo belemmerende gedachten uit je hoofd. Ik navigeer je naar nieuwe inzichten en acties. Toon je de weg naar jouw kracht. Zodat je je talenten gaat inzetten voor je ambitie. De natuur is het decor van jouw groei. Alles aan jou gaat fonkelen, want je doet je gouden ding.

KIES JE PAD

raphael-renter-XLYXNFLUaUc-unsplash.jpg

START TO BLOOM

 • 3 individuele coaching sessies.

 • 1 inspirerende seizoenswandeling.

 • 6 maanden toegang tot de online bibliotheek.

 • 2 masterclasses op maat

   

1797 € excl. btw.

of 6 x 333 € excl. btw.

raphael-renter-XLYXNFLUaUc-unsplash_edited.jpg

GROW

 • 6 individuele coaching sessies.

 • 2 seizoenswandelingen.

 • 12 maanden toegang tot de online bibliotheek.

 • 4 masterclasses op maat

 • Tussentijdse support


2997 € excl. btw.

of 12 x 288 € excl. btw.

HET STAPPENPLAN

HARTWERK
 

Je krijgt tools op maat zodat je rust vindt of net in beweging komt. Je leert zacht zijn voor jezelf en vindt zelfliefde.
Via verbindende communicatie leer je niet alleen je grenzen aangeven en bewaken, maar ook aangeven wat je écht wilt. Je ontdekt je vrouwelijke energie, de impact van je cyclus en de energie van de seizoenen. En ik? Ik hou je hart vast.

GOUD
ONTGINNING

Hier gebeurt het echte graafwerk. Ik leg je natuur bloot, jij ontdoet je van alle blokkades die je van je goud weghouden. Je gouden kwaliteiten worden zichtbaar en voelbaar voor jou.

ACTIE
 

Je zet concrete stappen naar je ambitie. Je wordt geprikkeld om aan de slag te gaan met je nieuwe inzichten. Een nieuwe job, zelfstandige worden, je zaak doen groeien, een zalige mama zijn … wat het ook is: jij staat in je goud. Je doet dit vanuit je natuurlijke flow, zonder dat het je moeite kost. Integendeel. Je krijgt energie en straalt.

BEN JE KLAAR OM JOUW GOUD BLOOT TE LEGGEN? 

Vraag je kennismakingsgesprek aan 

 

Is dat een ja? Zalig! Ben je klaar om te groeien en in je kracht te staan? Prik hieronder een datum voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kan ik voelen of we een match zijn en ik jouw gouden sterktes naar boven kan halen.

Kennismaking

FAQ

IK HEB INTERESSE IN jouw traject. HOE GAAT DAT nu in zijn werk?

Elk traject begint met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kunnen we samen bekijken wat jij op dit moment het meeste nodig hebt en of coaching in de natuur de juiste keuze is voor jou. Ik vertel je hoe ik werk en jij kan al je vragen aan me stellen. Kies hierboven een datum die jou hiervoor goed uitkomt.

KAN IK LOOPBAANCHEQUES GEBRUIKEN VOOR het you are golden traject?

Als jouw kwestie loopbaan gerelateerd is, dan kan ik jou als officiële loopbaanbegeleider voor de VDAB begeleiden. 


Dit zijn de belangrijkste voorwaarden om loopbaanbegeleiding te kunnen volgen: - Je woont in Vlaanderen of Brussel
- Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemers of zelfstandig.
- Je hebt zeven jaar werkervaring als werknemers of zelfstandige.
- Je volgende de voorbije zes jaar nog geen loopbaanbegeleiding
Met loopbaancheques betaal je slechts 80 euro voor 7 uur coaching. Je kan de loopbaancheques hier aanvragen.

WELKE LOCATIES ZIJN MOGELIJK VOOR DE COACHING?

De coachsessies gaan al wandelend door in de natuur. 
 

Dit zijn mijn favoriete coachplekjes in het Antwerpse.
↠ Hobokense Polder (Hoboken)
↠ Nachtegalenpark (Antwerpen)
↠ Rivierenhof (Deurne)
↠ Sint Anna Bos (Linkeroever)
↠ Oude Landen (Ekeren)

Heb je een andere voorkeur? Doe me gerust een voorstel. Ik ontdek met plezier nieuwe stukjes natuur.

WAT IS JOUW ACHTERGROND ALS COACH?

Ik ben gecertificeerd natuurcoach. Ik ben van nature resultaatsgericht en loods je graag naar een praktisch plan van aanpak. Tegelijkertijd zie ik het meeste resultaat als klanten hun gevoel volgen. Ik maak daarom vaak gebruik van creatieve werkvormen die je de kans geven om  dat gevoel echt te ervaren. Je zal ook merken dat ik een achtergrond heb in communicatie. Als master in de communicatiewetenschappen is milde, heldere communicatie voor mij een speerpunt. Ik ben gespecialiseerd in grenzen stellen en leer je hoe je die  ook duidelijk kan aangeven.

Opleidingen:
Master Communicatiewetenschappen
Integrale Coaching bij Yourcoach (basis & pro)
Coachen in de natuur bij Inverde
Wandercoaching Shana Cornelis
Stress & Burnoutcoach bij Karolien Roels en Joke Adins (Yourcoach)
Systemisch coachen in de natuur (Jawi Bakker).

Verbindende communicatie (Bla bla)

 

WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN? 

annie-spratt-LtxbHVUhp90-unsplash.jpg
bottom of page