top of page

SHOWNOTES

Een podcast waarin ik je meeneem in mijn leven de afgelopen maanden. Een winter die voelde als een rollercoaster maar waar het tegelijkertijd ook lang helemaal windstil bleef. Een winter die nog niet af is, die nog wat kwetsbaar voelt maar waar ook herstel, bezinning en groei een plekje kregen. En die wil ik alvast heel graag met jou delen nu de zon weer af en toe gaat schijnen. 

Shownotes

* De afgelopen winterperiode liet ik me begeleiden doorheen de Yule (de winterzonnewende) door de immer warme, zachte, oprechte Tine van de maangodinnen. Het was zalig om me samen met een groep magische vrouwen onder te dompelen in het nieuwe jaar en te voelen waar het wanneer tijd voor zou zijn. Een echte aanrader! Volg Tine alvast op Instagram zodat je haar nieuwe Yule begeleiding zeker niet mist. 
 

* Wintering, de kracht van rust en afzondering in moeilijke tijden. Een heerlijk boek om onder een warm dekentje van te genieten. 

* Het zelfzorgabonnement Spark your flow waar je helemaal wordt ondergedompeld in de kracht van de seizoenen. Er is geen betere manier om je eigen ritme te leren kennen en op je eigen flow te gaat leven. Binnenkort zal dit gerieflijk abonnement, dat elke maand als een cadeautje in je mailbox verschijnt, niet meer apart te verkrijgen zijn. Was een van jouw goede voornemens om goed voor jezelf te zorgen dit jaar? Er is geen fijner cadeautje om jezelf deze periode te geven om je charmant, geliefd en opgeladen te voelen.

Klaar om samen te werken? 

bottom of page