_DSC7444.jpg

DO YOU traject

Dé online training waarmee jij grenzen durft stellen en mild leert communiceren zodat je eindelijk echt kan gaan leven op je eigen ritme en kan laten zien wat je waard bent

leon-biss-S_6qy1YbWl4-unsplash_edited.jp

VOOR JOU?

Je voelt je onzeker en twijfelt of je het wel goed doet. Je doet je best als collega, partner, vriendin, moeder... Maar het lijkt in geen enkele rol goed genoeg te zijn. Je voelt je een beetje geleefd en loopt precies altijd achter de feiten aan. 

 

Te vaak zie je jezelf ja zeggen terwijl je eigenlijk nee bedoelt en tegen je zin dingen doen omdat het zo hoort of van jou verwacht wordt. En dan vraag je je weleens moedeloos af 'wanneer houdt er nu eens iemand rekening met mij?' 

 

Soms neem je al je moed bij elkaar om echt te zeggen waar het op staat, maar op de een of ander manier komt dat nooit over zoals je het bedoeld had en slaat achteraf de onzekerheid toe. Was dat niet egoïstisch van mij of lui? Gaan ze mij nog wel graag zien?

 

Het is allemaal wat veel. Je krijgt een korter lontje en je geduld raakt steeds vaker op. En daar voel je je natuurlijk ook schuldig over. Waar is die toffe madam die je zo graag wilt zijn?

Girls%20playing%20in%20field_edited.jpg

JE BENT NIET ALLEEN...

We willen een toffe moeder zijn, een gedreven werknemer, een collaga waar je op kan rekenen, een aantrekkelijke vrouw, een lieve vriendin, een betrokken dochter,... en dat liefst allemaal tegelijkertijd.  
 

Er wordt zoveel van ons verwacht dat het haast onmogelijk is om in al die rollen te voldoen. Maar na een drukke werkdag nog cupcakes beginnen bakken voor de verjaardag van je dochter terwijl je luistert naar de moeilijke dag van je man en gauw de keuken opruimt voordat je met een vriendin nog snel gaat joggen, dat lijkt wel de norm te zijn geworden. Niet verwonderlijk dat je dan het gevoel krijgt dat je jezelf een beetje voorbij loopt.

 

We hebben ook helemaal niet geleerd om goed voor onszelf te zorgen, hadden vaak een moeder die dat ook niet echt deed en zien rondom ons maar weinig vrouwen die er wel prioriteit van maken. We vinden het daardoor heel moeilijk om aan te voelen wanneer we over onze grenzen gaan en zien weinig goede voorbeelden van hoe je die  op een milde, moeiteloze manier kunnen aangeven. 

Het is ons zo ingepeperd dat het egoïstisch is om te denken aan jezelf, dat we alleen durven rekening te houden met de ander. We willen graag gezien worden en betalen daar soms een dure rekening voor. 

JIJ VERDIENT HET...

...om gehoord, gezien en gewaardeeerd te worden en door het leven te kuieren met een warme, tevreden gloed op je snoet. 

...om tijd te hebben voor jezelf en voor wat jij graag wil (en goed kan) zodat je elke keer weer met goesting en energie aan je dag begint. 

...om op je gemak jezelf te zijn en iedereen te laten genieten van jouw charme, jouw goud: wie je bent als je je vrij en onbezonnen voelt.

HET GOEDE NIEUWS IS DAT JE IN ELKE ROL GOED GENOEG KAN ZIJN ZONDER JEZELF TE VERLIEZEN. 

Stop met ruzie maken en elkaar dingen te verwijten en verbeter de relaties rondom jou met heldere, milde communicatie.
 

Stop met je onzeker te voelen en begin duidelijke grenzen aan te geven (ook aan je baas en je vader :-))

Beantwoord niet meer elke vraag standaard met een ja, maar leer nee zeggen, delegeren en ontdek wat jij zelf graag wil. 


Maak je niet meer druk over wat anderen van je denken en leer vertrouwen op je jezelf.

Laat perfectionisme, pleasedrang en schuldgevoel los, neem sneller beslissingen en laat zien wat je echt waard bent. 
 

Loop jezelf niet meer voorbij maar begin te zorgen voor jezelf en te luisteren naar je lichaam. 

810_0266.jpg

OOK VOOR RASECHTE PLEASERS EN PERFECTIONISTEN

Pas toen ik in 2012 moeder werd, begon ik te beseffen dat ik het anders wilde. Hoewel ik mij dankzij het moederschap voor het eerst echt 'nodig' en redelijk zelfzeker voelde en het idee had te weten waar ik mee bezig was, merkte ik tegelijkertijd dat ik overal tekort schoot.

 

Ik kon niet alle ballen even 'perfect' in de lucht houden. Voor mijn kind zorgen, kei hard m’n best te doen op het werk en er ook nog echt zijn voor mijn man en vrienden.. Het was allemaal nogal veel en ik vroeg me weleens af of ik dit zo wel wilde blijven doen.

 

Is het dit nu? Me altijd maar haasten om het overal goed te doen en tegelijkertijd merken dat dat niet helemaal lukt. Ik werd vaker ziek, vergat dingen en was minder efficient omdat ik vergat voor mezelf te zorgen. Ik deed op het werk en thuis zo hard mijn best dat ik op het einde compleet uitgeput was.

Toen we besloten om een jaar naar Canada te gaan was ik heel blij dat ik even uit de ratrace kon stappen. Ik merkte dat het mij deugd deed om de dingen op mijn eigen tempo te doen. Om samen met mijn dochter van een jaar langs het water te slenteren, te schrijven, vers te koken en niet heel de tijd bezig te zijn met wat andere mensen van mij verwachtten. Ik leerde er luisteren naar mijn lichaam en ging vooral doen wat ik graag doe en ook goed kan (veel beter dan mensen pleasen in een kantoorjob ;-))

 

Dat jaar aan de kust van Vancouver heeft de basis  gelegd voor wat ik vrouwen die zichzelf voorbij lopen vandaag in mijn coachpraktijk leer. Dat je echt mag vertrouwen op jezelf. Dat je niet hoeft te blijven gaan. Dat je jezelf niet hoeft op te offeren om graag gezien te worden of uit te putten om een goede moeder te zijn of altijd ja te zeggen om als fijne collega beschouwd te worden of wat jij wil opzij te schuiven om een aantrekkelijke vrouw te zijn. Laat je kinderen zien dat het ook anders kan!

VOOR JOU HEB IK HET DO YOU STAPPENPLAN GEMAAKT WAARMEE JE MOEITELOOS JE RELATIES VERBETERT, MAKKELIJKER VOOR JEZELF ZORGT EN MET MEER ENERGIE EN GOESTING JE LEVEN VASTPAKT EN ER ECHT VAN GENIET.   

WEEK 1:
INTRODUCTIE STAPPENPLAN

Voel je niet langer onzeker, neem verantwoordelijkheid en stel moeiteloos duidelijke grenzen zodat je jezelf niet meer voorbij loopt en zonder schuldgevoel nee durft zeggen. 

WEEK 4:
MILDE COMMUNICATIE

Stop met ruzie maken en elkaar dingen te verwijten en gebruik deze 4 stappen om helder, duidelijk maar mild te communiceren zodat je relaties  moeiteloos verbeteren.

WEEK 2:

WAT WIL IK?

Maak je niet meer druk over wat anderen van je denken maar vertrouw op jezelf en ontdek wat je zelf graag wilt zodat je sneller beslissingen kan nemen en weet wat je waard bent. 

WEEK 5:
CHECKLIST

Laat perfectionisme, pleasegedrag en andere belemmerende patronen los. Met deze uitgebreide checklist doorzie je je eigen valkuilen, zet je de puntjes op de i en weet je in elke situatie precies hoe het beter kan.

WEEK 3:
LIVE Q&A

We verdiepen de modules, bespreken cases en beantwoorden al jouw vragen.

WEEK 6:
LIVE Q&A

 

We gaan dieper in op de theorie aan de hand van cases en beantwoorden al jouw vragen.

WAT KLANTEN ZEGGEN:

Ik stond in mijn leven exact waar ik wilde staan en toch genoot ik er niet van. Ik had het gevoel geleefd te worden en in geen enkele rol goed genoeg te zijn. Ik hunkerde ernaar om mezelf vast te pakken om te leven in het nu en ervan te genieten. En vooral om deze levenshouding op mijn twee dochters te kunnen afstralen. Dat zij zien dat hard werken en hard genieten perfect hand in hand kunnen gaan.

Ik vond het traject heel puur, heel eerlijk, heel haalbaar. Dat je overal zelf toe komt maakt dat je het ook blijft meedragen. Dat gevoel na het eerste gesprek voel ik nog altijd. Ik had goesting om te veranderen, om dingen aan te pakken. Ik voelde ‘dat ga ik ook kunnen’.

Het blijft niet meer bij ideeën over ‘hoe ik zou willen zijn’. Ik pak ze echt vast. Zoals die afspraak bij de osteopaat. ik denk al zolang dat ik dat zou moeten doen en nu doe ik het echt. Vorige week ben ik voor het eerst gaan Afrikaans dansen en ik pak elke maand een halve dag verlof voor mezelf.

Ik neem verantwoordelijkheid voor mezelf. Ik wil fier zijn op mezelf en content zijn met mijn leven. Dat is echt door dit traject. 

Roxane

Na het DO YOU traject...

 • Voel je beter aan waar je grenzen liggen, zorg je makkelijker voor jezelf en heb je steeds minder last van een kort lontje.
   

 • Laat jij (terug) zien wat je waard bent, heb je meer energie en voel je je steeds vaker echt ontspannen.
   

 • Verbetert de relatie met je partner/kinderen/collega's/familie omdat je steviger in je schoenen staat en wordt er eindelijk echt geluisterd naar wat jij wil. 

810_0312.jpg

Het DO YOU stappenplan waarmee je moeiteloos je relaties én je humeur verbetert, makkelijker voor jezelf zorgt en met meer energie door de dag flaneert terwijl je je steeds vaker echt ontspannen voelt.   

IMG_8968.JPG

PRAKTISCH

VOOR WIE?

Voor warme enthousiaste vrouwen die alles uit het leven willen halen, er helemaal voor willen gaan en vollen bak willen genieten....maar zonder zichzelf voorbij te lopen of op een burnout af te stevenen. Vrouwen die geloven dat het ook anders kan en op zoek zijn naar een manier om moeiteloos te zorgen voor wie ze graag zien maar ook energie en goesting willen overhouden om hun eigen ding te doen.

WAT KRIJG JE?

 • Het geniale DO YOU stappenplan: waarmee jij in elke situatie die niet loopt zoals je zou willen precies weet hoe het anders kan.
   

 • 6 weken online training: waarmee je stap voor stap leert vertrouwen op je eigen grenzen en daar op een milde manier over leert communiceren. 
   

 • 2 live online masterclasses waarin ik verdieping geef, cases bespreek en jouw vragen beantwoord.
   

 • Bonusmateriaal: afstemoefeningen en extra coachoefeningen op maat van de noden in de groep.

WANNEER STARTEN WE

Het traject start op 18 mei 2020.

HOE ZIT HET MET DE TIMING?

We gaan 6 weken samen aan de slag. Wekelijks krijg je op dinsdag een nieuwe online training en/of Q&A. De online training bekijk je wanneer het jou uitkomt. De 2 Q&A masterclasses zijn live op woensdag of donderdag en kan je achteraf in replay (her)bekijken.  

Reken op 1 a 2 uur leertijd per week, in te plannen wanneer het jou uitkomt. 

 

Nadien houdt je nog 6 maanden toegang tot al het materiaal.

EXTRA: OP ZOEK NAAR IEMAND DIE JE GERICHT DE WEG WIJST?

Combineer het DO YO traject met 1 op 1 begeleiding en breng jouw proces in een stroomversnelling.

Uit ervaring weet ik hoe waardevol het is wanneer iemand met je meekijkt:

 • Blinde vlekken en valkuilen worden sneller zichtbaar.

 • Belemmerende overtuigingen kunnen structureel aangepakt worden.

 • Je wordt stap voor stap begeleid door een specialist en neemt moeilijke obstakels samen.

 • Jouw proces komt in een stroomversnelling terecht. 


Wil je graag individueel begeleid en opgevolgd worden, dan kan je het online traject combineren met 1 op 1 coaching in de Antwerpse natuur. Normaal betaal je voor deze individuele begeleiding 330 euro (voor 3 sessies van 2 uur), maar in combinatie met het DO YOU  traject, betaal je nu slechts 270 euro extra. Er zijn 7 plekjes voor 1 op 1 coaching beschikbaar. 

We spreken af voor de individuele coachgesprekken wanneer dat jou goed uitkomt.

HOEVEEL KOST HET?

De investering voor deze training is 327 euro incl. btw.

Voor de combinatie van de online training + individuele coaching betaal je 
597€ incl. btw.

Je kan het traject ook in stukjes betalen. Je betaalt dan slechts 57€ per maand.

Enkel via deze link krijg je nog tot 21 mei 50 euro korting op het traject omdat jouw reactie op de DO YOU winactie me raakte. Je betaalt dan slechts 277€ voor het traject, 547€ inclusief coaching of 49€ als je in stukjes betaalt.

INSCHRIJVEN: