top of page
_DSC7444.jpg

DO YOU traject

Het coachtraject waarmee jij grenzen leert stellen, met kracht durft communiceren, je hart volgt en eindelijk laat zien wat je waard bent. 

leon-biss-S_6qy1YbWl4-unsplash_edited.jp

VOOR JOU?

Je voelt je onzeker en twijfelt of je het wel goed doet. Je doet je best als collega, partner, vriendin, moeder... Maar het lijkt in geen enkele rol goed genoeg te zijn. Je voelt je een beetje geleefd en loopt precies altijd achter de feiten aan. 

 

Te vaak zie je jezelf ja zeggen terwijl je eigenlijk nee bedoelt en tegen je zin dingen doen omdat het zo hoort of van jou verwacht wordt. En dan vraag je je weleens moedeloos af 'wanneer houdt er nu eens iemand rekening met mij?' 

 

Soms neem je al je moed bij elkaar om echt te zeggen waar het op staat, maar op de een of ander manier komt dat nooit over zoals je het bedoeld had en slaat achteraf de onzekerheid toe. Was dat niet egoïstisch van mij of lui? Gaan ze mij nog wel graag zien?

 

Het is allemaal wat veel. Je krijgt een korter lontje en je geduld raakt steeds vaker op. En daar voel je je natuurlijk ook schuldig over. Waar is die toffe madam die je zou willen zijn?

Girls%20playing%20in%20field_edited.jpg

JE BENT NIET ALLEEN...

We willen een toffe moeder zijn, een gedreven werknemer, een collaga waar je op kan rekenen, een aantrekkelijke vrouw, een lieve vriendin, een betrokken dochter,... en dat liefst allemaal tegelijkertijd.  
 

Er wordt zoveel van ons verwacht dat het haast onmogelijk is om in al die rollen te voldoen. Maar na een drukke werkdag nog cupcakes beginnen bakken voor de verjaardag van je dochter terwijl je luistert naar de moeilijke dag van je man en gauw de keuken opruimt voordat je met een vriendin nog snel gaat joggen, dat lijkt wel de norm te zijn geworden. Niet verwonderlijk dat je dan het gevoel krijgt dat je jezelf een beetje voorbij loopt.

 

We hebben ook helemaal niet geleerd om goed voor onszelf te zorgen. We hadden vaak een moeder die dat ook niet echt deed en zien rondom ons maar weinig vrouwen die er wel een prioriteit van maken. We vinden het daardoor heel moeilijk om aan te voelen wanneer we over onze grenzen gaan en zien weinig goede voorbeelden van hoe je die op een milde, moeiteloze manier kan aangeven. 

Het is ons zo ingepeperd dat het egoïstisch is om te denken aan jezelf, dat we alleen durven rekening te houden met de ander. We willen graag gezien worden en betalen daar soms een dure rekening voor. 

JIJ VERDIENT HET...

...om gehoord, gezien en gewaardeeerd te worden en door het leven te kuieren met een warme, tevreden gloed op je snoet. 

...om tijd te hebben voor jezelf en voor wat jij graag wil (en goed kan) zodat je elke keer weer met goesting en energie aan je dag begint. 

...om op je gemak jezelf te zijn en iedereen te laten genieten van jouw charme, jouw goud: wie je bent als je je vrij en onbezonnen voelt.

HET GOEDE NIEUWS IS DAT JE IN ELKE ROL GOED GENOEG KAN ZIJN ZONDER JEZELF TE VERLIEZEN. 

Stop met ruzie maken en elkaar dingen te verwijten. Verbeter je relaties met heldere, milde communicatie.
 

Stop met je onzeker te voelen en begin duidelijk grenzen aan te geven (ook aan je baas en je vader :-))

Beantwoord niet meer elke vraag standaard met een ja, maar leer nee zeggen, delegeren en ontdek wat jij zelf graag wil. 


Maak je niet meer druk over wat anderen van je denken en leer vertrouwen op jezelf.

Laat perfectionisme, pleasedrang en schuldgevoel los, neem sneller beslissingen en laat zien wat je echt waard bent. 
 

Loop jezelf niet meer voorbij maar begin te zorgen voor jezelf en te luisteren naar je lichaam. 

810_0266.jpg

OOK VOOR RASECHTE PLEASERS EN PERFECTIONISTEN

Pas toen ik in 2012 moeder werd, begon ik te beseffen dat ik het anders wilde. Hoewel ik mij dankzij het moederschap voor het eerst echt 'nodig' voelde en daardoor redelijk zelfzeker omdat ik eindelijk het idee had te weten waar ik mee bezig was, merkte ik tegelijkertijd dat ik overal tekort schoot.

 

Ik kon niet alle ballen even 'perfect' in de lucht houden. Voor mijn kind zorgen, kei hard m’n best te doen op het werk en er ook nog echt zijn voor mijn man en vrienden... Het was allemaal nogal veel en ik vroeg me weleens af of ik dit zo wel wilde blijven doen.

 

Is het dit nu? Me altijd maar haasten om het overal goed te doen en tegelijkertijd merken dat dat helemaal niet lukt. Ik werd vaker ziek, vergat dingen en was weinig efficiënt omdat ik vergat voor mezelf te zorgen. Ik deed op het werk en thuis zo hard mijn best dat ik op het einde compleet uitgeput was.

Toen we besloten om een jaar naar Canada te reizen was ik heel blij dat ik even uit de ratrace kon stappen. Ik merkte dat het mij deugd deed om de dingen op mijn eigen tempo te doen. Om samen met mijn dochter te genieten van een jaar langs het water te slenteren, te schrijven, vers te koken en niet heel de tijd bezig te zijn met wat andere mensen van mij verwachtten. Ik leerde er luisteren naar mijn lichaam en ging vooral doen wat ik graag doe en ook goed kan (veel beter dan mensen pleasen in een kantoorjob ;-))

 

Dat jaar aan de kust van Vancouver heeft de basis  gelegd voor wat ik vrouwen die zichzelf voorbij lopen vandaag in mijn coachpraktijk leer. Dat je echt mag vertrouwen op jezelf. Dat je niet hoeft te blijven gaan. Dat je jezelf niet hoeft op te offeren om graag gezien te worden of uit te putten om een goede moeder te zijn of altijd ja te zeggen om als fijne collega beschouwd te worden. Je hoeft wat jij wil niet opzij te schuiven om een aantrekkelijke vrouw te zijn. Laat je kinderen zien dat het ook anders kan!

VOOR JOU HEB IK HET DO YOU STAPPENPLAN GEMAAKT WAARMEE JE MOEITELOOS JE RELATIES VERBETERT, MAKKELIJKER VOOR JEZELF ZORGT EN MET MEER ENERGIE EN GOESTING JE LEVEN VASTPAKT EN ER ECHT VAN GENIET.   

STAP 1:
INTRODUCTIE 

STAPPENPLAN

Voel je niet langer onzeker, neem verantwoordelijkheid en stel moeiteloos duidelijke grenzen zodat je jezelf niet meer voorbij loopt en zonder schuldgevoel nee durft zeggen. 

STAP 4:
MILDE COMMUNICATIE

Stop met ruzie maken en elkaar dingen te verwijten en gebruik de 4 stappen om helder, duidelijk maar mild te communiceren. Zo kan je je relaties moeiteloos verbeteren.

STAP 2:
WAT WIL IK?

Maak je niet meer druk over wat anderen van je denken maar vertrouw op jezelf en ontdek wat je zelf graag wilt zodat je sneller beslissingen kan nemen en weet wat je waard bent. 

STAP 5:
CHECKLIST

Laat perfectionisme, pleasegedrag en andere belemmerende patronen los. Met deze uitgebreide checklist doorzie je je eigen valkuilen, zet je de puntjes op de i en weet je in elke situatie precies hoe het beter kan.

STAP 3:
Q&A

We gaan dieper in op de theorie aan de hand van cases en beantwoorden jouw vragen.

COACHING

Tijdens drie 1 op 1 coachsessies in de natuur gaan we aan de slag met jouw situatie.

We brengen de online modules in praktijk en maken een plan op maat.

Zoals het voor jou werkt, zodat het voor jou werkt.

 

Grenzen stellen made easy!

WAT KLANTEN ZEGGEN:

Ik stond in mijn leven exact waar ik wilde staan en toch genoot ik er niet van. Ik had het gevoel geleefd te worden en in geen enkele rol goed genoeg te zijn. Ik hunkerde ernaar om mezelf vast te pakken om te leven in het nu en ervan te genieten. En vooral om deze levenshouding op mijn twee dochters te kunnen afstralen. Dat zij zien dat hard werken en hard genieten perfect hand in hand kunnen gaan.

Ik vond het traject heel puur, heel eerlijk, heel haalbaar. Dat je overal zelf toe komt maakt dat je het ook blijft meedragen. Dat gevoel na het eerste gesprek voel ik nog altijd. Ik had goesting om te veranderen, om dingen aan te pakken. Ik voelde ‘dat ga ik ook kunnen’.

Het blijft niet meer bij ideeën over ‘hoe ik zou willen zijn’. Ik pak ze echt vast. Zoals die afspraak bij de osteopaat. ik denk al zolang dat ik dat zou moeten doen en nu doe ik het echt. Vorige week ben ik voor het eerst gaan Afrikaans dansen en ik pak elke maand een halve dag verlof voor mezelf.

Ik neem verantwoordelijkheid voor mezelf. Ik wil fier zijn op mezelf en content zijn met mijn leven. Dat is echt door dit traject. 

Roxane

Na het DO YOU traject...

 • Voel je beter aan waar je grenzen liggen, zorg je makkelijker voor jezelf en heb je steeds minder last van een kort lontje.
   

 • Laat jij (terug) zien wat je waard bent, heb je meer energie en voel je je steeds vaker echt ontspannen.
   

 • Verbetert de relatie met je partner/kinderen/collega's/familie omdat je steviger in je schoenen staat en wordt er eindelijk echt geluisterd naar wat jij wil. 

810_0312.jpg

Het DO YOU stappenplan waarmee je moeiteloos je relaties én je humeur verbetert, makkelijker voor jezelf zorgt en met meer energie door de dag flaneert terwijl je je steeds vaker echt ontspannen voelt.   

IMG_8968.JPG

PRAKTISCH

VOOR WIE?

Voor warme enthousiaste vrouwen die alles uit het leven willen halen, er helemaal voor willen gaan en vollen bak willen genieten....maar zonder zichzelf voorbij te lopen of op een burnout af te stevenen. Vrouwen die geloven dat het ook anders kan en op zoek zijn naar een manier om moeiteloos te zorgen voor wie ze graag zien maar ook energie en goesting willen overhouden om hun eigen ding te doen.

WAT KRIJG JE?

 • Het geniale DO YOU stappenplan: waarmee jij in elke situatie die niet loopt zoals je zou willen precies weet hoe het anders kan.
   

 • Online training met 6 modules: waarmee je stap voor stap leert vertrouwen op je eigen grenzen en daar op een milde manier over leert communiceren. 
   

 • 2 online masterclasses waarin ik verdieping geef, cases bespreek en vragen beantwoord.
   

 • 3 individuele coachsessies in de natuur, want we doen het samen, tot het vanzelf gaat. 

HOEVEEL KOST HET?

De investering voor dit traject is 1297 euro excl. btw.

Je kan het traject ook in stukjes betalen. 

Inschrijven

Wat klanten zeggen: 

Ik had een kort lontje, vond het moeilijk om positief te zijn over mezelf als moeder en zag zelf niet goed wat er mis ging. Door het traject zijn dingen heel duidelijk geworden. Het was echt een eyeopener.

Ik weet nu hoe ik dingen moet aanpakken. Onze ochtenden bijvoorbeeld zijn zoveel rustiger geworden en als het misloopt weet ik hoe het komt en hoe ik er mee om wil gaan. Ik voel me terug een toffere mama.

Ik sta ook meer stil. ‘Het is oke om me nu zo te voelen. Dat geeft rust. En het buiten zijn is natuurlijk bangelijk. Na een coaching startte ik altijd opgepept aan mijn dag.   

Margaux

FAQ

IK VOEL DAT DIT IETS VOOR MIJ IS, MAAR IK HEB MOMENTEEL GEEN TIJD OM IN HET TRAJECT TE STAPPEN. 

Ik begrijp dat je er nu even geen tijd voor hebt omdat het allemaal superdruk is op het werk en met de kinderen en wat er nog allemaal speelt. Maar laten we eerlijk zijn en ons leven even onder de loep nemen. Wanneer gaat het rustiger worden? Niet. Daar heb je het DO YOU traject net voor nodig. Zodat er in jouw leven meer ruimte komt en tijd voor waar jij energie van krijgt. Op je gemak.
 

En het traject hoeft je gelukkig helemaal niet veel tijd te kosten. ​Ik heb zo gemaakt dat je het makkelijk kan inpassen in je drukke leven: 
 

 • Je kan het materiaal bekijken wanneer het jou uitkomt. Op een terrasje? In bad? Of vanuit je luie zetel? Alles kan :-) 
   

 • Je hebt ongeveer een uurtje per week nodig om met het traject bezig te zijn. Je kan die tijd ook in stukjes delen waardoor het makkelijk in jouw routine in te passen is. 
   

 • Je hebt 6 maanden toegang tot het cursusmateriaal dus je hebt ook na het traject nog alle tijd om de online modules op je eigen tempo af te werken. No rush, baby.

IK BEN GEINTERESSEERD IN HET TRAJECT, MAAR FINANCIEEL BEN IK MOMENTEEL NIET IN STAAT OM DE INVESTERING TE DOEN. 

Dat begrijp ik volledig. Het DO YOU traject is een serieuze investering in jezelf. Ik heb ook al cursussen gekocht waarvan ik dacht "Wow, heb ik dit nu echt aan mezelf uitgegeven?". Maar eerlijk: dat waren de cursussen die mijn leven het meest veranderd hebben. Door zo'n investering in jezelf te doen geef je jezelf een duwtje in de rug en een reden om ook écht aan de slag te gaan. Maar als je het niet gewend bent om veel geld aan jezelf te spenderen (tenzij misschien aan een nieuwe paar schoenen of weekendje weg ofzo), dan is dat best een grote stap die je zet.

Omdat investeren in jezelf superspannend is, heb ik de optie toegevoegd om in 6 stukjes te betalen. Je betaalt dan 249 euro per maand maar kan nu wel meteen aan de slag. Je houdt ook 6 maanden toegang tot al het materiaal. Omdat jij dat waard bent, niet?

IK HEB DANKZIJ JOU VANDAAG AL MEERDER KEREN AAN MIJN GRENZEN GEDACHT, MAAR HET GAAT MOMENTEEL NIET VOOR MIJ. DE ZORG VOOR MIJN GEZIN KOMT NU OP DE EERSTE PLAATS. 

Ik snap volledig dat je de noden van anderen nog even op de eerste plaats wil blijven zetten. Maar het doet me tegelijkertijd pijn om te zien dat zoveel andere dingen prioriteit hebben. Niet omdat ik dat niet begrijp, want ik ken het gevoel maar al te goed dat zegt 'ja hoor, ik ga daar over een tijdje zeker mee aan de slag, maar nu eerst nog even...' Het doet me vooral pijn omdat ik de gevolgen van die keuze zo vaak zie in mijn praktijk. Ik begeleid zo vaak vrouwen die dachten dat ze het nog wel even konden volhouden. Dat het allemaal nog wel meeviel. En toen het licht plots zagen uitgaan. 
​​
Ik ben bang dat je bij uitstel pas bij mij terecht komt als je al thuis zit met een burnout. ​ Omdat je lichaam je dan dwingt om te luisteren naar wat je nodig hebt en je hardhandig verplicht wordt om je grenzen te gaan bewaken. Dat thuis zitten is verdomd zwaar en ook voor jouw gezin is het zoveel intenser als jij er plots niet meer staat. En dan heb ik het nog niet over de druk die het op je relatie legt. Ik zag het afgelopen jaar 7 koppels in mijn omgeving uit elkaar gaan omdat ze pas echt met elkaar gingen praten toen de emmer al was overgelopen en er alleen nog frustraties en ruzies overbleven.

 

Misschien wil je het, net voor je gezin, liever niet zover laten komen. Laten we net voor onze kinderen het goede voorbeeld geven zodat zij later zonder moeite grenzen aangeven, zorgen voor zichzelf en helemaal zichzelf durven zijn. ​​

​IK VREES DAT MENSEN MIJ NIET LEUK GAAN VINDEN ALS IK PLOTS STRENG MIJN GRENZEN GA BEWAKEN. ​

Dat is gelukkig ook niet de bedoeling. Je laat na het DO YOU traject niet meer over je heen lopen, maar het is absoluut niet de bedoeling dat je verandert in een een diva die vanop haar troon de mensenmassa toespreekt. Eerder omgekeerd. In het DO YOU traject leer je net hoe je je grenzen op een zachte, milde manier kan aangeven zodat mensen er geen aanstoot aan nemen. Met het DO YOU stappenplan weet je straks precies hoe je in elke situatie die niet loopt zoals jij zou willen je grenzen kan bewaken op een manier die voor andere heel aanvaardbaar is. Mijn ervaring is dat mensen dan net veel meer begrip gaan hebben voor jouw situatie en je vaak nog veel liever gaan zien, omdat ze wel houden van die tevreden, vrolijke versie van jou.

NOG EEN ANDERE VRAAG?

Stuur me een berichtje en dan beantwoord ik zo snel mogelijk jouw vragen over het DO YOU traject.

Linske Brood Coach in de Natuur

OVER MIJ

Trainer - Coach

Hey, fijn dat je hier bent. Ik ben Linske. Ik train en coach in de natuur en ben de stuwende kracht achter de DO YOU methode. Ik ben gespecialiseerd in grenzen stellen en leer je hoe je die  ook duidelijk kan aangeven. Loop je jezelf als warme, enthousiaste vrouw een beetje voorbij? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. 


Mijn missie?  Zorgen dat jij elke dag met goesting aan je dag begint en stralend door de dag flaneert. Want je bent dat keihard waard.

Ik ben gecertificeerd als natuurcoach (Opleiding Integrale Coaching bij Yourcoach & Coachen in de natuur bij Inverde) en Stress & Burnoutcoach (Yourcoach). Ik ben van nature resultaatsgericht en loods je graag naar een praktisch plan van aanpak. Je zal ook merken dat ik een achtergrond heb in communicatie. Als master in de communicatiewetenschappen is milde, heldere communicatie voor mij een speerpunt.

bottom of page