top of page

SHOWNOTES

Links uit de aflevering:

1620640993753.jpg

Interview met Mien Gheysens

Ik had een blind date met Mien Gheysens die je misschien kent van Lifegoal coaching of haar boek 'Jouw jaar vol aandacht'. Als je een ondernemende levensgenieter bent, dan wordt dit gesprek ongetwijfeld jouw ding. Mien gelooft in bewust en vol aandacht je eigen ding doen en persoonlijke effectiviteit, gezondheid en ontwikkeling zijn haar stokpaardjes. Ze helpt je om niet zomaar op automatische piloot te leven maar echt aan het stuur van je eigen leven te gaan zitten en bewuste keuzes te maken. En dan moet je al eens nee durven zeggen en op een milde manier op je strepen staan. In deze podcast doken we samen met veel plezier in alles wat met timemanagement, grenzen stellen en leven op je eigen ritme te maken heeft. 

Shownotes vind je hier: www.linskebrood.com/9

Met Mien aan de slag? Op haar website Lifegoalcoaching vind je alle info. Ga haar zeker volgen op LinkedIn en en Instagram

Mien schreef ook een boek: Jouw jaar vol aandacht waarmee je in 12 maanden (terug) ondernemer wordt van je eigen leven. 

Balans is een illusie schreef Gary Keller in zijn boek The one thing.

Het boek The 12 week year van Michael Lennington vertelt je over doelen stellen op 3 maanden en hoe dat motiveert om die doelen ook echt te bereiken. 

Yoga, HIIT, meditatie, Barre en prenatale yoga maar dan op jouw ritme? Download de Down Dog app waar je sessie per sessie kan kiezen hoe lang, hoe intens en hoe gefocused je wil trainen. 

Todoist is de favoriete planningtool van Mien waar ze met labels aangeeft waar ze nu tijd voor heeft: 'Easy peasy', '5 minuten tijd', '15 minuten tijd', alle taken staan netjes geordend zodat niks vergeten wordt. 

Mien en ik zijn fan van coach en therapeute Lieve van Weddingen. Ze deelt ook een heleboel waardevolle info op haar instagram

bottom of page
Visitor Recordings by Visitor Analytics