top of page

SHOWNOTES

Links uit de aflevering:

image_6483441%2520(1)_edited_edited.jpg

Interview met Roxane Baeyens

In de podcast van vandaag interview ik Roxane, een jonge zachtmoedige moeder van twee heerlijke dochters. De zachtheid zelve maar met een enorme vrouwelijke kracht die daar achter schuilt. De warmte die ze uitstraalt en haar twinkelende ogen zorgen ervoor dat je meteen op je gemak bent en dat zal je in deze podcast ook voelen.

Vorig jaar gingen we samen al wandelend aan de slag met grenzen stellen en was ik zeer onder de indruk van de goesting waarmee ze dingen die ze anders wilde, ging aanpakken. Ze wilde fier zijn op zichzelf en content met haar leven. Echt genieten en die levenshouding op haar twee dochters afstralen. Laten zien dat hard werken en hard genieten perfect hand in hand kunnen gaan.

Een jaar later vertelt ze aan de hand van praktische dagdagelijkse voorbeelden hoe haar leven er nu heel anders uitziet en waarom ze zo content is dat ze ging vertrouwen op haar eigen grenzen. Het is hartverwarmend om te horen hoe ze stap voor stap evolueerde, van een moeder die het gevoel had een beetje geleefd te worden en zich vaak schuldig voelde omdat ze het in geen enkele rol echt goed genoeg leek te doen, naar een zachte, zelfzekere vrouw die met goesting haar leven vastpakt en er echt van geniet.

Contact opnemen met Roxane kan hier. Nog op zoek naar een verzekeringskantoor dat je op een vertrouwelijke, menselijke manier adviseert. Ga dan zeker eens kijken naar KBC Verzekeringskantoor Baeyens en Van Hoeck voor professionalisme met een hart.  

Sporten, vanuit het positieve vertrekken en een goed gevoel echt leren voelen? Ga eens kijken bij het Tiger Flow Center van Barbara Gorré. 

Roxane vindt altijd inspiratie in de Happinez tijdschriften, zoals dit artikel over de kracht van bomen. Meer daarover lees je in het heerlijke boek Het leven van bomen van Peter Wohlleben.

Zelf aan de slag? 

Wil je zoals Roxane leren vertrouwen op je eigen grenzen? Schrijf je dan zeker in voor de gratis online driedaagse Lighten up your life. Een korte, krachtige training waarin ik je mijn gouden tool leer om moeiteloos grenzen te stellen. Mijn klanten zijn er wild van omdat ze dankzij deze theorie eindelijk nee kunnen zeggen, grenzen durven aangeven, de toffe mama kunnen zijn die ze zo graag willen zijn en met trots en goesting gaan leven.
Hier vindt je alle info voor de gratis online driedaagse Lighten up your Life en kan je je ook meteen inschrijven. 

bottom of page