top of page

SHOWNOTES

Links uit de aflevering:

Bij Tartelies, de winkel van Annelies kan je altijd terecht voor vegan maaltijden, taarten en zoetigheden. Je vindt een winkel in Antwerpen (Berchem) en eentje in Mechelen. 

 

Met haar kookboek Gezond zondigen en hartig genieten ga je zelf aan de slag met de plantaardige keuken. 

Ga Annelies zeker ook volgen op Instagram voor je dagelijkse portie lekkers. 

Annelies ging naar Sofrologe Birgitte Weekers

App voor meditaties en bodyscans: Insight timer

Een dankbaarheidsboekje om alle dagen in te noteren waar je die dag dankbaar voor was. 

Boek: de vijf talen van de liefde, Gary Chapman.

Boek: Stefaan Degand: Dag liefje, met Mila gaat het goed en ik klungel lekker verder

Boek: Leen Dendievel: Rita en Georges

Online onderneemster Céline Charlotte vraagt zich altijd af 'zou ik dit zelf initiëren?' om te bepalen of ze op een aanvraag van iemand ingaat.

Vegan inspiratie bij Deliciously Ella. Ze brengt veganisme op zo'n toffe, holistische manier. 

Master your mindset met Michael Pilarczyk, we hebben het zelf in de hand zegt hij nuchter. Annelies raadt zijn instagram, boek 'Leef je mooiste leven' en podcast aan.

Verder aan de slag? 

Beluister de (gratis) audio 'Leven op je eigen ritme' als je meer wil weten over het geheim wapen van sterke vrouwen (15 min.) 

Do You is jou op het lijf geschreven. Je volgt het online programma, gaat mee op wandel en voelt hoe je steeds makkelijker op je strepen durft staan. Zacht en mild. Je weet terug hoe je het wil. Bent op je gemak. Straalt. Geniet. Echt iets voor jou.

DM2h98TA.jpeg (2).jpg

Interview met Annelies van Tartelies

Annelies Van Mol - bij vegan taartliefhebbers beter bekend als Tartelies - is een vat vol inspiratie als het gaat om jouw welzijn. Ik vroeg haar hoe ze alle ballen in de lucht houdt als succesvolle ondernemer én betrokken moeder en het antwoord werd een interview vol gezonde gewoontes. Van plantaardige voeding tot keuzes maken en van affirmaties tot lastige klanten te woord staan, Annelies vertelt ons precies hoe ze er met eenvoudige trukjes voor zorgt dat ze alle dagen vol energie haar eigen bedrijf kan runnen en 's avonds nog tijd en goesting overhoudt  om er echt te zijn voor wie ze graag ziet. En we krijgen ook een antwoord op mijn belangrijkste vraag: of het recept voor shortbreads in het volgende kookboek zal staan? :-)

bottom of page