top of page
Tine Holvoet.jpg

Interview met Tine Holvoet - Keukenheks

Vandaag interview ik Tine Holvoet, keukenheks en een van mijn favoriete gesprekpartners als het gaat over energie, magie en de diepe kracht van vrouwen. Afgelopen jaar begon Tine haar keukenmagie te delen op Instagram onder de naam ‘sela, proef de magie’. Ondertussen worden haar volgers getrakteerd op magische etentjes, helende klankschaalsessies en sinds kort is er ook de podcast magic vibes. We hebben het in dit interview over koken met intentie en manifesteren met voeding, over de kracht van soundhealing en over moeiteloos beslissingen nemen vanuit je vrouwelijke energie. Het doet mijn hart altijd heel veel deugd om met Tine in gesprek te gaan en ik hoop dat het jouwe van dit interview even vrolijk gaat zingen. 

Shownotes

* Tine kan je het makkelijkste terugvinden op instagram. Alles over de magie van voeding vindt je onder Sela, proef de magie en alles over soundhealing met klankschalen staat hier. 

* Sinds kort is er ook de podcast Magic vibes, die je vooral wil gaan beluisteren voor de tips en tricks over hoe je voeding kan inzetten om je intenties te versterken. Je kan er ook genieten van zalige klankschalensessies.

* Nog een aanrader: Op vrijdag 5 mei geeft Tine om 20u de klankschalensessie 'Feel the vibes' in zaal Flow Yoga in Deurne. Via instagram kan je haar contacteren voor alle praktische info. 

* In de app Meditation moments vind je een heleboel heerlijke soundhealings. 

* En dan ook zeker het heerlijke en poepsimpele receptje voor de Loaded Hummus

* Om af te sluiten de aandrader van Tine om te gaan volgen op instagram: Saskia Wijsman met haar eerlijke posts over embodiment en vrouwelijke/mannelijke energie. 

Samen aan de slag? 

Of ga eerst luisteren naar de (gratis) audio 'Leven op je eigen ritme' als je meer wil weten over het geheim wapen van sterke vrouwen (15 min.) 

Hier vind je mijn coach aanbod in de natuur

 

bottom of page
Visitor Recordings by Visitor Analytics