top of page
1548_11207_0.jpg

Interview met Karen De Meyer - Opruimcoach

In deze aflevering interview ik opruimcoach Karen van Sooki.be. Als je op haar Instagram gaat kijken zie je meteen dat ze oog heeft voor mooie dingen. Opruimen is bij haar geen duffe bezigheid maar zorgt in huis vooral voor minimalistische warmte, roze zachtheid en blauwe pit. Ze brengt zonder moeite structuur in de chaos en laat je proeven van het genot er te midden van al die rommel niet meer alleen voor te staan. In deze podcast deelt Karen haar beste opruimtips: hoe je ervoor zorgt dat je met kinderen in huis niet altijd bedolven wordt onder bergen speelgoed, welke handige oplossingen er zijn voor rommellades en een gang vol schoenen, hoe onze gemeenschappelijke fascinatie voor labels een verschil kan maken in jouw huishouden ;-) en hoe je van opruimen vooral iets heel leuks maakt. Yes, baby!

Shownotes

* De website Sooki.be van Karen. Ga zeker ook haar super inspirerende Instagram profiel volgen!
 

* Het boek 'De magie van opruimen' van Karen. 

* Achterover leunen en vertrouwen dat het goedkomt, daar vertel ik hier meer over: Podcast 12. Er gebeurt veel in m'n leven (deel 1 mijn verhaal)  en hier: Podcast 13. Er gebeurt veel in m'n leven (deel 2, de takeaways).

* Het trukje om niet te snel ja te zeggen op alles of dingen te zeggen die je niet meent, leg ik je hier uit: Podcast 13. Er gebeurt veel in m'n leven (deel 2, de takeaways).

* Een schoon madam die schone dingen maakt: Natasha van Nimzu. Je kan hier het interview beluisteren dat we samen opnamen en hier vind je al haar schoons terug. 

Samen aan de slag? 

Beluister de (gratis) audio 'Leven op je eigen ritme' als je meer wil weten over het geheim wapen van sterke vrouwen (15 min.) 

Hier vind je mijn coach aanbod in de natuur

 

bottom of page